Omschrijving Union Lido

Camping Union Lido
Zelfs de meeste verwende vakantieganger vindt op deze levendige camping alles wat hij zich maar kan wensen. Niet voor niets hoort deze camping bij de top campings van Europa.

Afstand vanaf Utrecht
-

Bijzonderheden
Nederlandse medewerkers voor de stacaravans van Gustocamp aanwezig. Bijzettentje niet toegestaan. Huisdieren niet toegestaan. Barbecue toegestaan (alleen gas). Vanwege het familiaire karakter worden er geen boekingen van jongeren geaccepteerd. BELANGRIJKE INFORMATIE: u kunt tot ca. 23.00u aankomen op deze camping. Indien u later aankomt kunt op pas vanaf 8.00 uur de volgende ochtend op de camping. Alleen gasten die vanwege hun vliegtijden later aankomen worden na 23.00 u nog toegelaten, mits dit minimaal 3 dagen voor aankomst door u is doorgegeven. Buiten de zomervakantie kan het zijn dat faciliteiten niet of in beperkte mate aanwezig of geopend zijn.

Faciliteiten
Receptie, winkelstraat met supermarkt, barretjes, winkels, snoepkraam, restaurants, ijssalon en kapper. Uitgebreide animatie. Tegen betaling: Minipretpark met wildwaterbaan, babypark met opblaastoestellen, gamehal, wellnesscenter. Er zijn twee enorme zwembadcomplexen nl. Aquapark Mare (23/4-26/9) en Aquapark Lagune. U vindt hier meer glijbanen dan 1 zwembroek aankan, golfslagbad, grot met muziek, kinderbaden met speeltoestellen, een lazyriver met banden, zachte bodem, zand rondom en nog veel meer.

Ligging
Op het schiereiland Cavallino, direct aan een breed zandstrand. De boot naar Venetië vertrekt vanaf de punt van het schiereiland. Lido di Jesolo, met een boulevard van maar liefst 8 km lang, ligt op ca. 10 km.

Inbegrepen
Hoofdkussen en dekens/dekbedden.

Niet inbegrepen
Verplichte kosten, ter plaatse contant te voldoen: - Borg € 100. - Toeslag 7e persoon. Voor deze camping geldt een toeslag voor de 7e persoon. De hoogte van de toeslag is afhankelijk van de leeftijd van de persoon en de geboekte periode. U dient de toeslag ter plaatse aan de beheerder te betalen. - Toeristenbelasting naar lokaal tarief. Verplichte kosten, bij boeking te voldoen: - Eindschoonmaak; € 50 voor de Sunset en Sunset Superior en € 60 voor de overige stacaravans.

Profiteer van leuke aanbiedingen! Kijk in de prijsopgave welke kortingen voor u gelden.

Lees meer