Autovakanties

Met de auto op vakantie
Wij Nederlanders rijden graag zelf naar ons vakantieadres. En bij vakantiestartpunt.nl zijn Frankrijk, Oostenrijk, Kroatië en Italië al jaren de populairste landen voor een autovakantie. Voor deze landen bieden we, net zoals bij onze zonvakanties, stedentrips en verre reizen, een uitgebreide keuze uit de fraaiste bestemmingen, de beste accommodaties en tegen een zeer concurrerende prijs-kwaliteitverhouding. Maar als je liever naar een ander land rijdt, kun je op vakantiestartpunt-nl terecht

Zoeken en boeken
En weet je wat je moet regelen voordat je op een terras in Frankrijk of Oostenrijks zit? Behalve een ‘fitte’ auto en eventueel een autobaan-vignet eigenlijk niet zo heel veel. Je vakantie boek je gewoon thuis. Met een paar muisklikken heb je de accommodatie van je keuze geregeld en betaald! Da’s toch een prettige gedachte? Rij voorzichtig en alvast een heel prettige vakantie!

Bel ons gerust
Wij doen ons best deze website zo duidelijk en vooral zo makkelijk mogelijk voor je te maken. Mocht je toch nog vragen hebben of extra informatie willen, neem dan gerust contact op met onze vestiging in Leeuwarden. Onze medewerkers staan u graag te woord. Je vindt de contactgegevens onderaan deze pagina.

Een geslaagde autovakantie begint bij een gedegen voorbereiding en een goede begeleiding door ervaren reisadviseurs. Welkom bij het startpunt van je droomvakantie!

Frankrijk

Frankrijk

Als vakantieland heeft Frankrijk een uitstekende reputatie bij de Nederlandse toerist. Hoewel het vaak stuivertje wisselen is met Duitsland en Spanje, stond Frankrijk in 2016 weer fier bovenaan in de top 10 van populaire Europese vakantielanden. Een van de belangrijkste redenen is dat het naar Frankrijk meestal de kortste route is naar mooi weer is. En natuurlijk de veelzijdigheid van het land: fraaie stranden, mondaine badplaatsen, schilderachtige vergezichten, de Franse gastronomie en heel veel gezellige steden vol bezienswaardigheden en aardige mensen. Dus stap in de auto en ontdek de Franse Republiek op je eigen manier.

Oostenrijk

Oostenrijk

Misschien denk je bij Oostenrijk direct aan bergen en wintersport, maar dat is lang niet alles wat het land heeft te bieden. Ieder jaar kiezen vele Nederlandse reizigers, waaronder veel gezinnen met kinderen, voor Oostenrijk. Velen van hen willen Wenen zien en ervaren vanwege de rijke historische bezienswaardigheden, maar ook natuurliefhebbers en mensen die graag een actieve vakantie in de bergen willen, reizen oostwaarts. De Duitse taal is redelijk makkelijk te begrijpen, maar in de dorpen spreekt men vaak in een dialect dat voor de meeste Nederlanders onverstaanbaar is. Gelukkig kom je ook in het Engels een heel eind. Ook niet onbelangrijk: Oostenrijkers zijn zeer gastvrij. Viel Spaß in Österreich!

Kroatië

Kroatië

Kroatië heeft een schitterend landschap, een zacht en aangenaam klimaat, vriendelijke bevolking en het laag prijsniveau. De vaak nog authentieke dorpjes en steden in combinatie met het fascinerende landschap zullen soms doen vermoeden dat je in een filmopname terecht bent gekomen. Ook de kustgebieden zijn adembenemend mooi. De kustlijn beslaat ongeveer 6000 kilometer met een aaneenschakeling van prachtige baaitjes, heel veel eilanden, indrukwekkende rotspartijen en heerlijke kiezelstranden.

Populaire Regio's & Streken

Populaire Steden & Plaatsen

Italië

Italië

Italië is een veelzijdige bestemming, je er zowel fantastisch skiën in de winter als op zonvakantie gaan in de zomer. Breng een bezoek aan het oogstrelend mooie Toscane, of combineer een stad als Rome met een vakantie aan de kust of andersom. En vergeet vooral niet te stoppen bij een van de geweldige koffietentjes waar je de allerbeste espresso en cappuccino kunt drinken. Om maar te zwijgen over de pasta`s en pizza`s die ze in alle streken van Italië als geen ander voor je kunnen bereiden.