Verre reizen

Hoewel voor de één Zuid-Spanje net zo ver is als voor de ander Zuid-Amerika, heeft vakantiestartpunt.nl voor de verre vakanties een enorm ruim aanbod samengesteld. Te denken valt aan de populaire Caribbean met haar tropische eilanden Aruba, Bonaire, St. Maarten en Curaçao maar natuurlijk ook aan het bijzondere Cuba, het veelzijdige Mexico en ga zo maar door. Aan ons grote aanbod hebben wij sinds enkele seizoenen tevens op iets kortere afstand (ca 6.5 uur) vliegen Gambia en de Kaapverdische Eilanden toegevoegd. Twee relatief “jonge” bestemmingen die de laatste seizoenen enorm aan populariteit gewonnen hebben. Niet alleen vanwege de kortere vluchtduur, maar vooral vanwege de vriendelijke bevolking en het meer dan geweldige klimaat. Met name in onze winter is het een lust om je vakantie hier door te brengen. Maar als je liever naar een ander deel van de wereld gaat, bij ons vind je het meest complete aanbod.

Curaçao

Curaçao

Curaçao, Bonaire en Aruba kortom, de ABC Eilanden! Wat een genot om je vakantie te vieren met een Nederlands tintje ! Curaçao met haar kleurrijke Willemstad, prachtige badplaatsen en baaien en de vriendelijke bevolking. 

Populaire Regio's & Streken

Aruba

Aruba

Curaçao, Bonaire en Aruba kortom, de ABC Eilanden! Wat een genot om je vakantie te vieren met een Nederlands tintje !   Aruba beschikt over hagelwitte stranden! In Oranjestad en Palm Beach vind je een fantastisch uitgaansleven.

Populaire Regio's & Streken

Populaire Steden & Plaatsen

Cuba

Cuba

Cuba Libre! Volgens de overleveringen is deze kreet ontstaan in een café in Havana ten tijde van de Spaanse overheersing. Daar zou een zeeman de bekende mix van cola en rum besteld hebben en tijdens het heffen van zijn glas de woorden “Cuba Libre” hebben geroepen. Uiteraard heeft Cuba meer te bieden, zoals het koloniale Havana met de wereldbekende Amerikaanse oldtimers en de oudste sigarenfabriek Partagas, maar Cuba heeft ook een geweldige flora en fauna!

Populaire Regio's & Streken

Gambia

Gambia

Vroeger moest je flink investeren om iets meer van Afrika te zien dan alleen Marokko of Tunesië. Tegenwoordig is dat anders. Wil je eens een glimp van het ‘andere’ Afrika opvangen? Dan is ‘The Gambia’ een prima bestemming voor een winterzonvakantie. Het kleinste land van Afrika ligt op de grens van ‘droog’ en ‘groen’ en heeft zich op toeristisch gebied enorm ontwikkeld. Hoewel het nog steeds een derdewereldland is, zijn de (meeste) faciliteiten voor toeristen prima. Het toeristische hoogseizoen loopt van november tot mei. Gambia is qua oppervlakte ongeveer een kwart van Nederland, dus vanuit je verblijf is het hele land in een dag te bereizen. Veel ‘gevaarlijke’ diersoorten komen er niet meer in het wild voor, maar pas toch op, als je van de ‘gebaande paden’ afwijkt, je bent wel in Afrika!

Populaire Regio's & Streken

Populaire Steden & Plaatsen

Kaapverdië

Kaapverdië

Deze Afrikaanse eilanden groep welke uit een tiental eilanden bestaan, is van oorsprong Portugees. De spierwitte stranden en de glasheldere azuur blauwe zee doen je af en toe ongetwijfeld vermoeden dat je je bevindt in een filmopname van de Blue Lagoon. Hier zijn de Afrikaanse en Portugese invloeden met elkaar verweven. Op Kaapverdië zult u een heerlijke vakantie beleven waarvoor de slogan luidt: Cabo Verde, no stress!

Populaire Steden & Plaatsen