Vakantiestartpunt.nl is een online initiatief van TravelNoord in Leeuwarden. TravelNoord bestaat al ruim 50 jaar in Leeuwarden en heeft een team van 10 zeer ervaren reisadviseurs.

Mocht u op onze website toch niet kunnen vinden wat u zoekt of wilt u nog extra's bijboeken, neemt u dan gerust contact met ons op via 088 - 058 0500 of info@travelnoord.nl

Onafhankelijk


Wij zijn onafhankelijk en daardoor niet gebonden aan een bepaalde reisaanbieder en hebben daarom het mooiste en eerlijkste advies voor je gepresenteerd.

Laagste prijs


Onze website maakt direct een gratis prijsvergelijking zodat je verzekerd bent van de voordeligste prijs, uiteraard zonder verborgen toeslagen.

Service


Naast een lage prijs staat service en persoonlijke aandacht hoog bij ons in het vaandel. Wij zijn dagelijks (telefonisch en per mail) bereikbaar van 9:30 uur tot 17:30 uur en beantwoorden uw vragen zo snel en adequaat mogelijk. Wij adviseren u graag en stellen daarbij een passende offerte op.

Betrouwbaarheid


TravelNoord is lid van zowel de SGR als de ANVR. Op deze manier bieden wij u zekerheid over uw financiën en onze kwaliteit.

De SGR (ofwel Stichting Garantie Reisgelden) staat in voor uw vooruitbetaalde reisgelden, indien de betrokken reisagent wegens financieel onvermogen niet presteert. Vakantiestartpunt is lid van de SGR om zo zekerheid te bieden in een financieel ongunstige situatie. Dit houdt dus in dat de SGR het gehele assortiment van vakantiestartpunt met uitzondering van lijndiensttickets en separate huurovereenkomsten (zoals autohuur) financieel dekt op het moment dat er sprake is van financieel onvermogen. Voor meer informatie kijkt u op www.sgr.nl.

De ANVR (ofwel het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen) is een belangrijke brancheorganisatie in de reiswereld. De ANVR staat voor kwaliteit, en elk lid dient zich dan ook te houden aan de kwaliteitswaarborgen van de ANVR. Zo zijn ANVR-Reisagenten verplicht hun personeel adequaat op te leiden. Deskundig en goed advies kan daarom worden gegarandeerd. Verder ziet de ANVR ook toe op eerlijke reisvoorwaarden en veilig en verantwoord betalen en reizen. Voor meer informatie kijkt u op www.anvr.nl.