Omschrijving Al Sole

Inleiding
Sfeervol hotel in de wijk Santa Croce, een echte aanrader!

Bijzonderheden
Openbare parkeergelegenheid op loopafstand, ca. € 24 per dag. Toeristenbelasting ca. € 3,50 per persoon per nacht (betaling ter plaatse).

Faciliteiten
Receptie, lift, lounge, gratis WiFi in het gehele hotel, ontbijtruimte en gezellige binnentuin waar u ook het ontbijt kunt nuttigen (mits het weer het toelaat).

Ligging
Op ca. 10 minuten loopafstand van treinstation Santa Lucia. Op loopafstand van Piazzale Roma en Giardino Papadopoli. Bushalte Piazzale Roma op ca. 500 m.

Transfer informatie
-

Kamers (51)
De standaard kamers zijn in klassieke Venetiaanse stijl ingericht en beschikken over een badkamer met bad/douche en toilet, telefoon, tv, airconditioning, minibar en kluisje. U kunt ook kiezen voor een kamer met kanaalzicht of een Superior kamer met tuinzicht (faciliteiten en grootte gelijk aan de standaardkamer).

Inbegrepen
  • WiFi


Niet inbegrepen
  • Openbare parkeergelegenheid op loopafstand, ca. € 24 per dag.
  • Toeristenbelasting ca. € 3,50 per persoon per nacht (betaling ter plaatse).
  • Ontbijt, u kunt bijna altijd ontbijt bijboeken tijdens uw reservering. (Let op! Op sommige data is ontbijt wel inclusief, logies ontbijt staat dan aangegeven bij het kopje verzorging)


Informatie COVID-19
Accommodaties en leveranciers van toeristische diensten hanteren protocollen en regels om uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk te maken. Dat betekent dat er nog altijd wijzigingen kunnen zijn in het aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten op uw vakantiebestemming.
Overal gelden de afstand- en hygiëneregels en dient u thuis te blijven bij klachten die kunnen duiden op COVID-19. De mondkapjesverplichting geldt inmiddels bijna overal en in sommige landen worden PCR- en/of sneltesten gevraagd bij binnenkomst op de luchthaven of aan de grens. Ook indien u gevaccineerd bent, gelden er nog regels. We zullen u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.
Bij uw reispapieren ontvang u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.
Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie regelmatig op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken en op www.rivm.nl. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen binnen Nederland en naar en in het buitenland.
 Lees meer

Al Sole op kaart