Omschrijving Al Sole

Inleiding
Sfeervol hotel in de wijk Santa Croce, gelegen in het historische centrum. In het hotel zijn elegantie en glamour uit de 15e eeuw samen gekomen met moderne service.
Rio del Gaffaro ligt op slechts ca. 5 minuten loopafstand van Piazza Roma.
Op ca. 10 minuten loopafstand bevindt zich Station Venezia Santa Lucia, vanaf hier zijn verschillende vervoersmogelijkheden beschikbaar.
Het bootverbinding van station Venezia Santa Lucia bereikt de meest mooie en bekende plekken van Venetië.

Voor ontspanning in het hotel heeft Hotel Al Sole een tv lounge en een bar beschikbaar.

Bijzonderheden
-

Faciliteiten
- Receptie
- Lift
- Lounge,
- Gratis wifi in het gehele hotel
- Ontbijtruimte
- Terras

Ligging
Op ca. 10 minuten loopafstand van treinstation Santa Lucia. Het hotel ligt op loopafstand van Piazzale Roma en Giardino Papadopoli.
Bushalte Piazzale Roma ligt op ca. 500 m afstand. De bootverbinding vanaf station Venezia Santa Lucia biedt vele mogelijkheden om de mooiste plekken van Venetië te ontdekken.

Met het vliegtuig:
- In ca. 36 minuten reist u vanaf luchthaven Marco Polo, met busverbinding 5, naar Hotel Al Sole.
- Vanaf luchthaven Treviso ben je in ca. 1 uur en 15 minuten bij je hotel. Neem de bus en de veerboot. Vanaf de laatste halte is het nog ca. 6 minuut wandelen.

Met de trein naar Venetië:
Neem de GreenCity trein en bespaar tot 93% Co2-uitstoot! Reizen per trein is de toekomst en geeft een andere beleving aan jouw reis. Vertrek 's avonds vanuit Nederland en kom de volgende dag uitgerust aan in Venetië.

- Bij aankomst op Station Venezia-Mestre is de reistijd naar het hotel ca. 21 minuten met het openbaar vervoer. Neem vanaf het station REG17257Venezia S.Lucia richting
Station Venezia Santa Lucia. Vanaf hier is het ca. 10 minuten lopen richting het hotel.

Met de (huur)auto:
- Het is mogelijk om met de auto naar het eiland Venetië te rijden
- In het historisch centrum zijn auto's niet toegestaan. De tarieven op het eiland liggen hoger dan in bijvoorbeeld Mestre, de wijk voordat je de brug naar Venetië op rijdt
- Wij adviseren om in Mestre dichtbij het treinstation de auto te parkeren. Reis vervolgens met de trein of de bus naar het eiland.


Transfer informatie
-

Kamers (51)
De standaard kamers zijn in klassieke Venetiaanse stijl ingericht

2-persoonskamer:
- 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbed
- Tv
- Telefoon
- Minibar
- Kluisje
- Airconditioning
- Badkamer met bad of douche en toilet

Inbegrepen
  • Gratis wifi
  • Cityguide met tips over leuke wijken, bezienswaardigheden, winkelen, restaurants, excursies en veel meer


Niet inbegrepen
  • Openbare parkeergelegenheid op loopafstand, ca. € 24 per dag.
  • Toeristenbelasting ca. € 3,50 per persoon per nacht (betaling ter plaatse).


Informatie COVID-19
Reizen binnen Europa

In de meeste Europese landen geldt het zogenaamde 3G beleid: genezen, gevaccineerd of getest. Dit betekent dus dat u met uw digitale Coronapas kunt reizen mits u aan een van deze drie voorwaarden voldoet. De eisen die per land gesteld worden aan ‘genezen’ en ‘gevaccineerd’ en ‘getest’ kunnen verschillen, En dan met name de geldigheidsduur van vaccinaties en/of herstelbewijzen of bijvoorbeeld hoe recent u getest moet zijn en of het een PCR-test moet zijn of een antigeentest.


In een aantal landen treedt inmiddels de 2G regeling in werking. Dat betekent dat u volledig gevaccineerd tegen COVID-19 moet zijn of genezen van een besmetting. Uitsluitend met uw Coronapas met QR-code krijgt u toegang tot het land zelf, maar ook tot bijv. tot restaurants, hotels en bezienswaardigheden zoals musea. Bent u niet gevaccineerd of genezen, dan krijgt u met een negatieve PCR- of Antigeentest géén toegang. In landen met een 2G+ beleid geldt dat u, naast een volledige vaccinatie, ook een booster moet hebben of een negatieve PCR-test om het land binnen te komen.
Heeft u bij ons een vakantie geboekt of staat u op het punt dit te doen dan adviseren wij u dringend aan de 3G, 2G of 2G+ regels te voldoen.
Wij wijzen u er op dat het regelmatig voorkomt dat ook deelstaten van landen, regio’s, provincies, plaatsen of zelfs accommodaties een eis tot volledige vaccinatie, soms mét booster, aan toeristen stellen. Deze eisen kunnen afwijken van de eisen van het land zelf. Mogelijke kosten die voortvloeien uit het annuleren van een reis omdat u niet voldoet aan deze eisen liggen in de persoonlijke risicosfeer van de reiziger.Bij uw reisdocumenten ontvangt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.Reizen buiten Europa

De Europese digitale Coronapas wordt in de meeste landen buiten Europa die u in ons assortiment zult aantreffen niet geaccepteerd. Enkele populaire bestemmingen die wij aanbieden, de ABC-eilanden (Aruba, Curaçao en Bonaire) en Dubai, vormen hierop een uitzondering en hebben bovendien, in tegenstelling tot onze overige verre bestemmingen, kleurcode geel. Voor deze bestemmingen wordt u wel verplicht om, naast uw digitale Coronapas, ook altijd uw geprinte vaccinatie-, herstel- of testbewijs mee te nemen.
Naar Amerika, Canada en Zuid-Afrika kunnen wij, ondanks de kleurcode oranje, veilig en verantwoord reizen uitvoeren. Er gelden per land verschillende inreisprotocollen die frequent wijzigen. Indonesië en Maleisië zijn op dit moment niet toegankelijk voor toeristen. Sommige delen van Thailand zijn weer open voor toeristen, maar wel met strenge inreisprotocollen.
Algemeen advies

Een samenvatting van de huidige reisadviezen en inreismaatregelen per land via u op www.dejongintra.nl/informatie/landinfo/
Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie regelmatig op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen binnen Nederland en naar en in het buitenland.
Heeft u een test nodig voor vertrek naar uw bestemming? Deze is voordelig te regelen via de website van Spoedtest (www.spoedtest.nl/dejongintravakanties).Tickets musea
Voor de belangrijkste musea staan vaak wachtrijen. Reserveer daarom voor vertrek al uw tickets zodat u zeker weet dat u naar binnen kunt.
Tickets Dogepaleis
Alle tickets en excursies

Leeftijdsrestrictie
Om een verblijf te reserveren dient minimaal één reiziger per kamer op de dag van vertrek 18 jaar of ouder te zijn. Voor een aantal hotels en bestemmingen geldt een uitzondering. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen. 

Lees meer

Al Sole op kaart