Omschrijving Jungfrau Lodge & Jungfrau Lodge Crystal

Inleiding
Gezellig 3-sterrenhotel met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Bijzonderheden
Ontbijtbuffet. Kinderbed (gratis, te vermelden bij reservering). Huisdieren zijn niet toegestaan.

Faciliteiten
Receptie, lift in de dependance, geen lift in het hoofdgebouw (drie verdiepingen), lounge met zithoek, bar, restaurant met een prachtig uitzicht op de noordkant van de Eiger (3970 m), gratis kluis bij receptie, internethoek en terras. Parkeerplaats. Gratis transfer van en naar het treinstation op de aankomst- en vertrekdag (op aanvraag via het hotel).

Ligging
Op ca. 300 m van het centrum van Grindelwald en van het treinstation. De Jungfraubahn is gelegen op ca. 300 m, de Firstbahn op ca. 500 m en de Männlichen gondelbaan op ca. 800 m. De gratis bus stopt op ca. 50 m van het hotel. Rond Grindelwald bevinden zich 300 km wandelpaden. De bergtocht van Grindelwald-First langs de Bachalpsee naar het Berghotel Faulhorn en verder naar het Schynigeplateau behoort tot de mooiste tochten van de regio. Van de Männlichen de Kleine Scheidegg op, voert een lichte wandeling met een fantastisch uitzicht op het wereldberoemde drietal; Eiger, Mönch en Jungfrau.

Transfer informatie
-

Accommodatie
Naar keuze kamers boekbaar in het hoofdgebouw of de dependance 'Crystal' (schuin tegenover het hotel).

Kamers
Prima 2/3-persoonskamers in dependance Crystal met telefoon, tv, radio. Badkamer met bad of douche, toilet en föhn. De kamers in het hoofdgebouw beschikken deels over balkon.

Inbegrepen
-

Niet inbegrepen
 • Verplichte kosten, via De Jong Intra Vakanties te voldoen: toeristenbelasting ca. CHF 4,70 per persoon per nacht vanaf 16 jaar (kinderen van 12 t/m 15 ca. CHF 3,70).


Tolvignet Zwitserland
Indien u per eigen auto of motor reist dan dient u er rekening mee te houden dat voor Zwitserland een tolvignet verplicht is.Uw vignet kunt u eenvoudig online bestellen.De uitvoering van uw reis met betrekking tot het Coronavirus (COVID-19)
Veel accommodaties moeten vanuit hun overheid protocollen en regels hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.
Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes verplicht zijn en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.
De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht:

 • Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.

 • Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen

 • Hoesten en niezen in de elleboog

 • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg

 • Vermijd handen schudden

 • Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)

 • Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.

 • Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie

 • Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie

 • Betaal met pin of contactloos/mobiel


Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.
Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.
 Lees meer

Jungfrau Lodge & Jungfrau Lodge Crystal op kaart