Travelodge London Kings Cross Royal Scot
Travelodge London Kings Cross Royal Scot

Omschrijving Travelodge London Kings Cross Royal Scot

Inleiding
Hotel Travelodge Kings Cross Royal Scot wordt gewaardeerd om de gunstige ligging en goede prijs-kwaliteit verhouding. Het aankomststation van Eurostar, St. Pancras, vind je op loopafstand. Dit hotel is dus ideaal als je met de trein reist! Daarnaast vind je ook een metrostation om de hoek, hiervandaan reis je eenvoudig door de hele stad. De kamers zijn functioneel ingericht en beschikken over de benodigde faciliteiten voor een stedentrip Londen.

Bijzonderheden
- Om dit hotel te reserveren dient minimaal één reiziger per kamer op de dag van vertrek 18 jaar of ouder te zijn.

Faciliteiten
- Receptie
- Lift
- Lounge
- Ontbijtruimte
- Wifi in het gehele hotel tegen betaling

Ligging
- Op loopafstand van treinstation St Pancras.

Openbaar vervoer naar het centrum:
- Metrostation King's Cross St Pancras op ca. 10 minuten lopen.

Met de auto:
- Parkeren bij het hotel niet mogelijk.

Transfer
-

Kamers (100)
Recent gerenoveerd en prima ingericht met douche, toilet, telefoon, tv en koffie- en theezetfaciliteiten.

 • Wifi ca. £ 3,30 per 24 uur
 • Parkeren ca. £ 40,00 per 24 uur
 • Ontbijt, u kunt bijna altijd ontbijt bijboeken tijdens uw reservering. (Let op! Op sommige data is ontbijt wel inclusief, logies ontbijt staat dan aangegeven bij het kopje verzorging)


Brexit
Op reis naar Groot-Brittannië na Brexit? Hierbij de belangrijkste praktische informatie. Wij raden aan om voor een geplande reis tevens de website van de Britse overheid te controleren voor de meest recente informatie.
ID-kaarten

Tot 1 oktober 2021 kan er zowel met een ID-kaart als paspoort naar het Verenigd Koninkrijk gereisd worden. Vanaf 1 oktober 2021 vervalt de Europese ID-kaart als geldig reisdocument. Na deze datum kan er alleen met een geldig paspoort gereisd worden.
Visa

Er is geen visum nodig voor een stedentrip, rondreis of andere korte reis (minder dan 6 maanden). Er komt tussen nu en 2025 een Electronic Travel Authorisation scheme. Dit maakt deel uit van de maatregelen om te zorgen dat alle bezoekers van tevoren de juiste reisdocumenten, toestemmingen en visa hebben die nodig zijn voor hun specifieke geval. Hou de updates over dit onderwerp in de gaten, de details volgen later.
Gezondheid

Over wederzijdse gezondheidszorg zijn de EU en het Verenigd Koninkrijk nog in onderhandeling. Op de website official government guidance zullen de laatste updates te vinden zijn, zodra bekend.
Vervoer

Vliegtuigen, veerboten, bussen en treinen worden volgens dienstregeling uitgevoerd. Daarnaast kan er in het Verenigd Koninkrijk auto worden gereden met een Europees rijbewijs.
Bagage en goederenverkeer

Er heersen nieuwe regels met betrekking tot het invoeren van artikelen en goederen. Zo zijn vleesproducten en fruit en groente niet meer toegestaan mee te nemen en zijn de regels met betrekking tot sigaretten en sterke drank ook gewijzigd.
Bellen en mobiele data

De kosten voor roaming blijven in 2021 gelijk aan het eigen land.

Duurzaam reizen
Duurzaam reizen naar uw stedentrip Londen? Kies dan voor de trein!

Wist u dat u gemiddeld 7 keer minder CO2-uitstoot veroorzaakt wanneer u met de trein naar uw bestemming reist in plaats van met het vliegtuig? Wilt u weten hoeveel CO2 uitstoot u precies bespaart voor uw reis wanneer u met de trein reist, bereken het hier zelf.
Meer lezen over hoe wij ons steentje bijdragen aan Duurzaam Toerisme? Lees hier meer.

De uitvoering van uw reis met betrekking tot het Coronavirus (COVID-19)
Veel accommodaties moeten vanuit hun overheid protocollen en regels hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.
Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes verplicht zijn en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.
De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht:
 • Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
 • Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
 • Hoesten en niezen in de elleboog
 • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
 • Vermijd handen schudden
 • Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
 • Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 • Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
 • Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
 • Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.
Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.
 Lees meer